ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ...


https://ypomnima.artemis-sorras.gr/

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
"...3.2.5. Έτσι, από τις 31 Δεκ. 2008 και μετά, βάσει των αυστηρών κανόνων του UCC της Ομοσπονδιακής Πολιτείας Ουάσιγκτον, η μη προσβληθείσα οφειλή αυτή, κατέστη ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΔΥΝΑΤΑΙ Ν’ ΑΝΑΚΟΨΕΙ, ΠΑΡΕΜΒΕΙ, ΑΡΝΗΘΕΙ, ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ, ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ‘Η/ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗΝ.
3.2.6. Το Άρθρο του νόμου «Title 31 USC 3123» καθιστά την κυβέρνηση της Αμερικής υποχρεωμένη να προβεί στην πληρωμή των υποχρεώσεων καθώς και των τόκων σε σχέση με το Δημόσιο χρέος. «TITLE 31, SUBTITLE III , CHAPTER 31 , SUBCHAPTER II, Sec. 3123», ο οποίος αφορά την Καταβολή των υποχρεώσεων και των τόκων του Δημοσίου Χρέους, όπου η Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών δεσμεύεται να καταβάλει, με νόμιμο χρήμα, το κεφάλαιο και τους
τόκους επί των υποχρεώσεων της.
3.2.7. Η ενοχική σχέση δυνάμει της οποίας εκδόθηκαν οι εν λόγω συναλλαγματικές, η αποκαλούμενη ως αιτία ή βασική ή υποκειμενική σχέση, συγκεκριμενοποιείται από το τιμολόγιο και τη σειρά των βημάτων που συνοδεύουν την έκδοση, μη απόρριψη και την συναινετική αποδοχή - επικύρωση της οφειλής.
3.2.8. Απόσπασμα της οθόνης του UCC, αποτελεί νομικό έγγραφο που αποδεικνύει την αξία των συγκεκριμένων IBOE και το ιστορικό έκδοσης και την νόμιμη υποχρέωση του πληρωμής του US Treasury, αποτελεί αδιαμφισβήτητο τεκμήριο ισάξιο Τραπεζικής απόδειξης και Δικαστικής απόφασης και αυτό αναλύεται κατωτέρω.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
Η αδιαφιλονίκητη και αδιαμφισβήτητη επικύρωση της εγκυρότητας των Διεθνών Συναλλαγματικών βρίσκεται καταχωρημένη στο UCC. Ο χρόνος των Ενστάσεων/ Ακύρωσης έχει παρέλθει και οι Συναλλαγματικές είναι πλήρως νόμιμες και σε ισχύ. Βάσει των παγκοσμίων νόμων κανονισμών που διέπουν τέτοια θέματα, επικυρώνεται ότι είναι πλήρως διαπραγματεύσιμα χρηματοοικονομικά εργαλεία και αυτό δεν είναι στην διακριτική ευχέρεια του Οφειλέτη «Αμερική» αλλά ούτε της Τράπεζας που ενεργεί εκ μέρους του Οφειλέτη, ή οποιουδήποτε Τρίτου, να προσβάλουν την οποιαδήποτε πράξη σχετικά με αυτές, εκτός εάν παρουσιάσουν νόμιμη τελεσίδικη Δικαστική απόφαση των Η.Π.Α., που ν' αποδεικνύεται η Απάτη. ..."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια