ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ



Όποιος έχει διαβάσει τις Προγραμματικές Δηλώσεις του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ του είναι πάρα πολύ εύκολο να αντιληφθεί ότι με την είσοδο των Ευρωβουλευτών της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα ταρακουνηθεί ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι Έλληνες Ευρωβουλευτές της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι αυτοί που εκπροσωπούν το Έθνος των Ελλήνων και στην ουσία είναι σαν να είναι το ίδιο το Έθνος των Ελλήνων εκεί.

Με την παρουσία του ‘Έθνους μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όλα τα Μέλη των άλλων Κρατών τα οποία γνωρίζουν την Ελληνική Ιστορία και την Μυθολογία μας, γνωρίζουν ότι η Ευρώπη είναι Κόρη του Διός και ότι από εκεί πήρε το Όνομά της.

Γνωρίζουν την Αλήθεια και γνωρίζουν ότι όταν οι Έλληνες αναλαμβάνουν μία αποστολή την φέρουν πάντα εις πέρας και όπως πάντα έτσι και σήμερα θα τα αλλάξουν όλα.

Η ώρα των Ελλήνων είναι ΤΩΡΑ και η μοναδική εκπροσώπηση του Έθνους των Ελλήνων είναι οι Ευρωβουλευτές του Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ οι οποίοι εργάζονται για το ΟΛΟΝ, για ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες, όπου και αν αυτοί Διαμένουν στον Πλανήτη μας.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ.
= = = = = = = = =  = = = = =
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: https://www.artemis-sorras.gr/programmatikes-dilosis-politikou-forea/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια