ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Αυτή η ιδανική πολιτεία που όλοι θέλουν να είναι μέρος της πρέπει να πολεμήσουν για να την εγκαθιδρύσουν και να την προστατεύουν πάντα με όλο τους το είναι


Σε μια τεράστια λεωφόρο ανάπτυξης γεμάτη από ανθρώπους που βιώνουν σε ένα περιβάλλον συμβατό με την φυσιολογία τους όπου όλοι εργάζονται για το όλον της πολιτείας τους η οποία είναι δική τους εξ αδιαιρέτου και όλοι οι πολίτες έχουν ότι και οι άλλοι πολίτες για να βιώσουν και ζήσουν μέσα στην τέλεια Ελλήνων Πολιτεία των Ελλήνων η οποία είναι η Πολιτεία που όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη θέλουν να βιώσουν και να ζήσουν.

Αυτή η πολιτεία δεν διαχωρίζει τους ανθρώπους αλλά τους ενώνει φροντίζοντας να έχουν όλοι οι πολίτες την εστία τους ίσες ευκαιρίες και παροχές και ένα υγιές περιβάλλον σε όλα τα επίπεδα του καθημερινού βίου των πολιτών.

Ήδη με την παροχή προς όλους όλων των απαραίτητων αγαθών η ίδια η Πολιτεία εξαλείφει τον Φθόνο από τους πολίτες διότι ότι έχει ο ένας πολίτης έχει και ο άλλος.

Η δικαιοσύνη σε αυτήν την ευνομούμενη πολιτεία δεν κάνει διαχωρισμούς αλλά λειτουργεί με πλήρη προσομοίωση ώστε η κάθε απόφαση να προάγει μόνο το Δίκαιο που σήμερα δεν το συναντάμε πουθενά σε καμία Χώρα διότι σε καμία Χώρα σε κανένα Κράτος δεν υπάρχει Πολιτεία.
Οι άνθρωποι στην Ελλήνων Πολιτεία βιώνουν και ζουν και μετέχουν κρίσεως και αρχής δημιουργώντας διαρκώς ενεργούς πολίτες πολιτική και πολιτισμό.

Οι πολίτες της Ελλήνων Πολιτείας εργάζονται ως άνθρωποι δημιουργοί και δεν δουλεύουν ως δούλοι για ένα κομμάτι ψωμί όπως συμβαίνει σήμερα σε όλον τον πλανήτη.

Η εργασία στην Ελλήνων Πολιτεία δεν κουράζει τον εργαζόμενο διότι με την εργασία του δημιουργεί συνεχώς για όλο το σύνολο της Πολιτείας μας.

Πολιτικός στην Ελλήνων πολιτεία είναι ο ίδιος ο πολίτης ο οποίος άρχεται από ανθρώπους και άρχει σε ανθρώπους ίδιους με αυτόν και είναι πάντα άμεσα ανακλητός  από αυτούς που τον επέλεξαν να εκτελέσει τις εντολές τους.

Η παιδεία στην πολιτεία των ανθρώπων είναι χρέος της και αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα των σπουδών των γόνων της διότι οι γόνοι είναι οι συνεχιστές της Πολιτείας και όση καλύτερη παιδεία και γνώση αποκτήσουν τόσο μεγαλύτερη ανέλιξη θα έχει η Πολιτεία μας.

Η υγεία των πολιτών της Ελλήνων Πολιτείας σε όλα τα επίπεδα εστιάζεται στην πρόληψη και την ίαση του πολίτη αλλά και στην ίαση του περιβάλλοντος που βιώνει ο πολίτης διότι δεν γίνεται να μιλάς για υγεία όταν βιώνεις και ζεις σε ένα άρρωστο περιβάλλον γεμάτο δηλητήρια ενέργειες και συχνότητες που μολύνουν και σκοτώνουν τον άνθρωπο και την ιερή του φύση με τις παρεμβάσεις των αποστατών ακόμη και στο νερό που είναι το κύριο συστατικό του ανθρώπου και του πλανήτη μας.

Οι εστίες κάθε οίκου στην Ελλήνων Πολιτεία είναι δομημένες με φυσικά υλικά γεωδαιτημένες ώστε να δέχονται όλες τις κοσμικές και συμπαντικές ενέργειες που είναι απαραίτητες στον άνθρωπο ώστε να είναι πάντα συνδεδεμένος με όλα τα μέρη του σώματός του και του συνολικού περιβάλλοντος.

Η Ελλήνων Πολιτεία έχει την ευθύνη να προφυλάσσει και να προστατεύει τους Πολίτες και οι Πολίτες την Πολιτεία που στην ουσία είναι ένα σύνολο μία μονάδα όπου όλοι ευημερούν συνυπάρχουν και δημιουργούν.

Σε αυτήν την Πολιτεία που σήμερα σας περιγράφω δεν επιτρέπεται σε κανέναν και σε τίποτα αποστατικό και μιασματικό να μολύνει τους πολίτες είτε με ψεύτικες ιδεολογίες είτε με δογματικές εγχαράξεις  είτε με οτιδήποτε άλλο διαχωρίζει τους ανθρώπους σε ομάδες υποομάδες κλίκες κάστες και ότι άλλο έχουν γειώσει όλοι οι αποστατικοί μηχανισμοί του χάους που βιώνουμε σήμερα που δεν υπάρχει πουθενά Πολιτεία.

Αυτή η ιδανική πολιτεία που όλοι θέλουν να είναι μέρος της πρέπει να πολεμήσουν για να την εγκαθιδρύσουν και να την προστατεύουν πάντα με όλο τους το είναι με την ίδια την ζωή τους και την ύπαρξη τους και να την παραδώσουν στις επόμενες γενεές στερεωμένη και αλώβητη.

Αυτήν την Πολιτεία των Ελλήνων και των ανθρώπων απανταχού της Γαίας θα την βιώσουμε όλοι μαζί μόλις αναλάβει τα ηνία της διακυβέρνησης της Ελλάδος Ο Πολιτικός Φορέας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον Πλανήτη μας.

Πρέπει όμως να πολεμήσουμε να την εγκαθιδρύσουμε και να την στερεώσουμε όλοι μαζί την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Μπορείς λοιπόν να ξεκινήσεις συνέλληνα αδελφέ μου ξεκινώντας από τις ευρωεκλογές να στηρίξεις για πρώτη φορά τους Έλληνες Ευρωβουλευτές η οποίοι είναι οι μόνοι που θέλουν είναι έτοιμοι και μπορούν να ελέγξουν όλα όσα έχει αποφασίσει η ευρωπαϊκή ένωση για εμάς χωρίς εμάς. 

Είναι η μεγάλη ευκαιρία να είμαστε εκεί εμείς οι μέχρι χθες απλοί πολίτες να αποφασίσουμε εμείς για εμάς για όλους μας για όλους του ανθρώπους.
Σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις μετέχω και ψηφίζω τους Έλληνες της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
= = = = = = = = = = = = = = 
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια