ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Μια Ελληνίδα, κάτοικος Γερμανίας, επισκέφθηκε την πρεσβεία μας στη Φρανκφούρτη για να ανανεώσει την άδεια παραμονής της. Το τι αντίκρισε μας το περιγράφει στην καταγγελία της.

“Σας στέλνω την παρακάτω “καταγγελία” προς δημοσίευση Ελληνίδα κάτοικος Γερμανίας, λήγει το διαβατήριο μου και φτάνω στην πρεσβεία μας στην Φρανκφούρτη για ανανέωση.







ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

“Σας στέλνω την παρακάτω “καταγγελία” προς δημοσίευση Ελληνίδα κάτοικος Γερμανίας, λήγει το διαβατήριο μου και φτάνω στην πρεσβεία μας στην Φρανκφούρτη για ανανέωση. Στον κήπο του νεοκλασικού βλέπω με έκπληξη πρόχειρη κατασκήνωση δεκάδων μεταναστών μεσανατολικής και βαλκανικής προέλευσης. Δεν καταλαβαίνω. Μπαίνω στο κτίριο και περιμένω την σειρά μου για το προγραμματισμένο με τον υπάλληλο ραντεβού για την κατάθεση των εγγράφων μου. Και εκεί αντίστοιχοι μετανάστες κάθονται παντού στους χώρους αναμονής, στο πάτωμα, στις σκάλες. Πάλι δεν καταλαβαίνω.
Έρχεται η σειρά μου, μπαίνω στο γραφείο του υπαλλήλου ο οποίος με εξυπηρετεί. Πριν φύγω τον ρωτάω: “ποιοι είναι όλοι αυτοί;” “Είναι αλλοδαποί που περιμένουν να πάρουν ελληνικό διαβατήριο” μου απαντά. “Από πού ήρθαν και πως παίρνουν ελληνική υπηκοότητα;” ρωτώ. “Οι περισσότεροι μέσω Τουρκίας ήρθαν, το πως εγκρίνονται οι αιτήσεις τους για ελληνική υπηκοότητα αποτελεί μυστήριο, ούτε εμείς εδώ γνωρίζουμε” Μου απαντά. “Και γιατί στην πρεσβεία της Φρανκφούρτης και όχι στις υπηρεσίες της Ελλάδας;” ρωτώ. “Μα γιατί δεν έχουν καμία πρόθεση να μείνουν στην Ελλάδα, έχουν φύγει από τις χώρες τους για να εργαστούν σε γερμανικά εργοστάσια και να φτιάξουν τη ζωή τους εδώ” παίρνω ως απάντηση.

“Και τότε γιατί δεν παίρνουν την γερμανική υπηκοότητα;” ρωτώ. Η απάντηση του υπαλλήλου αποστομωτική: “η Γερμανία δεν θα τους έδινε ποτέ γερμανική υπηκοότητα. Γερμανοποιεί μόνο όσους κρίνει πως θα ενσωματωθούν σωστά στην κοινωνία, όσους για παράδειγμα έχουν τελειώσει λύκειο και πανεπιστήμιο στη χώρα τους. Για τα πολύ φτηνά εργατικά χέρια δεν το ρισκάρει, τους θέλει μεν με ευρωπαϊκό διαβατήριο ώστε να μπορούν να εργαστούν νόμιμα, δεν θέλει όμως να πάρει και την οικονομική τους ευθύνη σε περίπτωση που δεν κάνουν. Όποιος δεν προσαρμόζεται και δεν παράγει είτε θα καταλήξει με γερμανικά επιδόματα απορίας που όμως με ξένο διαβατήριο άλλης ευρωπαϊκής χώρας καλύπτονται από την χώρα αυτή και τα κοινά ταμεία της Ε.Ε βάσει διακρατικών συμφωνιών, είτε θα αναγκαστεί να φύγει από την Γερμανία για άλλες ευρωπαϊκές χώρες και πλέον δεν θα αποτελεί οικονομικό βάρος για τη Γερμανία αφού η μαμά πατρίδα τους είναι η Ελλάδα”.

ΠΗΓΗ

ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΕΙΝΑΙ 1. ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ 2. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΝΓΚΤΟΝ ΚΑΙ 3. ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.









Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ

ΑΓΝΩΣΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΚΡΥΦΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΤΡΩΕΙ ΣΕ ΣΑΚΑΤΕΥΕΙ ΣΕ ΑΔΙΚΕΙ ΣΕ ΛΙΩΝΕΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΑΣ!

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΑΠΑΤΕΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΗΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΎΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΙΑΤΡΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΊ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΦΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΑΣ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ


Ε.ΣΥ.ΔΑΦΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2114097101


EMAIL:
 esydafnis@gmail.com



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια