ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ - "Εσύ είσαι αυτός που ήρθες να ολοκληρώσεις την δική σου αποστολή. Δεν δύναται να την ολοκληρώσει άλλος για εσένα, είναι μόνο δική σου!!! Ολοκλήρωσε την !!! "

Αντιλαμβάνεσαι κάποια στιγμή στον βίο και την ζωή σου, ότι αυτό που έχει αξία είναι να δημιουργείς για όλους με Αρετή, να βοηθάς όποιον σου ζητήσει την βοήθειά σου, χωρίς ανταλλάγματα, χωρίς ίδιον όφελος, αρκεί μόνο να είναι για τον στόχο και τον σκοπό, διότι για αυτόν τον στόχο και τον σκοπό έχεις λάβει τις κρισιμότερες αποφάσεις σου σε αυτήν σου την ενσάρκωση.

Οι σειρήνες που συνάντησες είναι πολλές και πολύ πιθανό να συναντήσεις κι άλλες έως ότου να ολοκληρωθεί η αποστολή σου την οποία την επέλεξες με δική σου ελεύθερη βούληση αφού πρώτα ζύγιζες τα υπέρ και τα κατά των επιλογών σου.

Δέχθηκες πολλές προσβολές αλλά δεν λύγησες, έμεινες σταθερός στην επιλογή σου, ότι κι αν έλεγαν οι άλλοι, διότι εσύ γνωρίζεις ποιος είναι ο λόγος που πήρες αυτήν την απόφαση, δηλαδή να εργάζεσαι χωρίς ίδιων όφελος για όλους και για όλα, χωρίς να θέλεις τίποτα άλλο από το να ενωθούν και να αφυπνιστούν όλοι οι άνθρωποι.

Το εάν η επιλογή σου είναι ορθή ή εσφαλμένη θα το δεις στο μέλλον, όταν θα ολοκληρωθεί η αποστολή σου.

Το πότε; δεν το γνωρίζει κανένας, όπως και κανένας δεν μπορεί να σου επιβάλλει κάτι που δεν είναι μέρος της δικής σου αποστολής ή οποία έχει ήδη χαραχθεί πριν ενσαρκωθείς και εμφανιστείς στον χώρο μας.

Σημασία έχει εσύ να φέρεις εις πέρας την δική σου αποστολή.

Το τι θα ειπωθεί από οιονδήποτε, λόγο άγνοιας ή μη αντιληπτικότητας, δεν πρέπει να σε αποσυντονίζει από αυτό που είσαι εντεταγμένος να ολοκληρώσεις.

Όσο κι αν πονάνε τα «πισώπλατα μαχαιρώματα», όσο κι αν σε ενοχλούν οι «κακόβουλες κριτικές», να θυμάσαι πάντα τον στόχο τον σκοπό και τον λόγο που πήρες την απόφασή σου να εργαστείς για την ολότητα του «Συνολικού Συλλογικού Ολικού Ατόμου», αφιερώνοντας όλη την ενέργεια σου και όλες τις δυνάμεις σου, προς αυτήν την κατεύθυνση, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σου ζωή, διότι αντιλήφθηκες ότι δεν υπάρχει τίποτα (ούτε προσωπική ζωή) όταν δεν έχεις Πολιτεία και Κοινωνία.

Ίσως να σε στεναχώρησαν κάποιοι όλα αυτά τα χρόνια για τις επιλογές σου, ίσως να είπαν «κουβέντες βαριές» ή να μετέφεραν γεγονότα και συμβάντα όπως τους βόλευε, αλλά αυτό δεν έπρεπε ούτε πρέπει να σε πτοεί.

Δικαίως η αδίκως, δεν αντιλαμβάνονται όλοι με τον ίδιο τρόπο, την δύναμη της ένωσης, την οικογένεια, την ολότητα «ΑΤΟΜΟ», τον «ΕΡΩ» που σου δίνει την ενέργεια του, ώστε να αντέχεις ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες διαβίωσης (θα έρθει η ώρα να συμβεί κι αυτό, όταν όλοι οι άνθρωποι συντονιστούν, και θα νοούν τα ίδια την ίδια ώρα μέσω της νόησης τους).

Εσύ είσαι αυτός που ήρθες να ολοκληρώσεις 
την δική σου αποστολή.

Δεν δύναται να την ολοκληρώσει άλλος για εσένα, 
είναι μόνο δική σου!!!

Ολοκλήρωσε την !!!


Ολοκλήρωσε την, διότι η δίκη σου αποστολή, είναι μέρος της συνολικής αποστολής όλων και είναι πρέπον να ολοκληρωθεί από όλους και να ενωθούν όλες μαζί οι αποστολές σε μία και μοναδική αποστολή, την απελευθέρωση του ανθρώπου και την εγκαθίδρυση της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ σε ολόκληρο τον πλανήτη-οίκο μας γαία Δήμητρα Άρτεμη.

Ίσως τώρα να νοήσεις ότι «…δεν περισσεύει κανένας…», αρκεί να είναι στον στόχο και τον σκοπό που είναι κοινός για όλους τους ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
 
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
 ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 7-06-2022
 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια