ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ

Ζούμε σε μια εποχή όπου όλα όσα είναι πρέπον να έχει ο άνθρωπος για να είναι ελεύθερος έχουν χαθεί. 

Χάθηκαν οι αξίες, οι αρχές ακόμη και η στοιχειώδη γνώση που πρέπει να έχει ως νοήμων όν, στον βωμό του χρήματος.

Σήμερα οι πολυεθνικές εταιρείες και οι κυβερνήσεις όλων των χωρών σε ολόκληρο τον πλανήτη αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο όχι ως πολίτη αλλά ως προϊόν που παράγει κέρδος για το σύστημα διοίκησης που έχουν επιβάλει παντού.

Αυτό είναι το σχέδιό τους και προσπαθούν να το επιβάλλουν παντού κατασκευάζοντας συνεχώς εικονικές κρίσεις που τις βαπτίζουν κάθε φορά με διαφορετικό τρόπο.

Έχουμε δει κατά καιρούς να ομιλούν για οικονομική κρίση, και επισιτιστική κρίση, για κλιματική αλλαγή όπου από την μία σου λένε θα λιώσουν οι πάγοι και θα πλημμυρίσουν οι παράκτιες περιοχές και την άλλη σου λένε ότι έχουμε λειψυδρία και τώρα προωθούν την ενεργειακή κρίση.
 

Ποίος είναι ο στόχος και ο σκοπός όμως αυτής της καλά συγκαλυμμένης κλίκας; και τί θέλει από τους ανθρώπους;

Αυτό που πραγματικά θέλουν όλοι αυτοί οι απάνθρωποι μηχανισμοί είναι να κυριαρχήσουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα καθιστώντας όλους τους ανθρώπους υπάκουους (υπηκόους) και σκλάβους (δούλους), ώστε να μην έχουν κανένα δικαίωμα στην διοίκηση της χώρας τους και να το πράξουν με δική τους βούληση.

Χρησημοποιούν κάθε μέσω που διαθέτουν για να πετύχουν τον στόχο τους εφαρμόζοντας συνεχώς το “διαίρει και βασίλευε” σε όλους τους τομείς του βίου των ανθρώπων ώστε να μην έχουν οι άνθρωποι την δυνατότητα και τον χρόνο να δουν και να νοήσουν το πραγματικό σχέδιο που εφαρμόζουν.

Κατασκεύασαν μηχανισμούς που διαιρούν και κομματιάζουν την δομή της κοινωνίας κατατάσσοντας τους ανθρώπους σε κοινωνικά στρώματα ώστε να μπορούν να τους ελέγχουν και να τους κατευθύνουν.

Έφτιαξαν κόμματα και κινήματα για να μην μπορέσουν οι άνθρωποι να ενωθούν, να συνυπάρξουν και να δημιουργήσουν μόνοι τους, αλλά να είναι πάντα εξαρτημένοι από αυτούς τους μηχανισμούς, είτε είναι κομματικοί , είτε είναι δογματικοί, είτε είναι οικονομικοκοινωνικοί, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, να σπείρουν την διχόνοια , την αντινόηση, την διάλυση της συνοχής του κοινωνικού ιστού, όπου υπάρχει, για να κρατούν συνεχώς απασχολημένο τον άνθρωπο με τεχνηέντως κατασκευασμένες ανάγκες εκτός της φυσιολογίας του αλλά και με διαρκεί αγώνα να επιβιώσει αναζητώντας τα προς το ζειν αναγκαία αγαθά.

Ανάγκασαν με όλες αυτές τις πρακτικές τον άνθρωπο να γίνει οτιδήποτε άλλο από αυτό που πραγματικά είναι.


Αυτή η εκτελεστική εφαρμογή του σχεδίου της παγκοσμιοποίησης επιβάλετέ και την βιώνουν όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη μας σε όλες τις χώρες και αποδεικνύει ότι αυτή η κλίκα που δίνει τις εντολές στις κυβερνήσεις εκτελεί το σχέδιο της με απόλυτη ακρίβεια, αλλά δείχνει και ποιός είναι ο ΦΟΒΟΣ της.

Αυτό που φοβάται περισσότερο από όλα είναι η ένωση των ανθρώπων διότι γνωρίζει ότι έχει διαπράξει τεράστια συμπαντικά εγκλήματα κατά του ανθρώπου και του περιβάλλοντος του και γνωρίζει ότι εάν δεν ολοκληρώσει το αποστατικό σχέδιο αφανισμού του ανθρώπου σύντομα, οι άνθρωποι θα ενωθούν και θα τους τιμωρήσουν όπως τους αρμόζει.

Αυτός είναι ο λόγος που βιάζονται να ολοκληρώσουν το σχέδιο τους και για αυτό βλέπουμε να ξεπετάγονται ένα σωρό κινήματα κόμματα κλπ τα οποία μιμούμενα τον μοναδικό ανθρωποκεντρικό οργανισμό “Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” που δημιουργήθηκε για να ενώσει τους έλληνες χωρίς ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ και ΧΡΩΜΑ, κλέβουν ατάκες εκφράσεις και μέρη των προτάσεων και των θέσεων της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και τις παρουσιάζουν ως δικές τους με έναν και μοναδικό σκοπό, ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ και να τους κατευθύνουν εκεί που θέλουν αυτοί οι κατευθυνόμενοι απο την κλίκα μηχανισμοί.

Εάν ήθελαν πραγματικά να ενωθούν δεν θα κατασκεύαζαν κινήματα και μορφώματα που διαιρούν αλλά θα είχαν ήδη ενωθεί στην μοναδική ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΝΩΣΗΣ του ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ που δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο.

Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να ενωθούν στον πολιτικό φορέα του ΕΘΝΟΥΣ και όχι να είναι έρμαια κομματικών συμφερόντων και πιόνια της κλίκας που δίνει τις εντολές.

Αντί λοιπόν να φοβάστε για το αύριο, ελάτε να κάνουμε τον ΦΟΒΟ τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, για όλα τα εγκλήματα που έχουν εκτελέσει κατά της ανθρωπότητας και αυτοί που έδωσαν τις εντολές και αυτοί που υπάκουσαν και τις εκτέλεσαν.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 24-09-2022



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια