ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!!…ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΡΚΟΦΑΓΟ ΑΡΧΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ 800 ΕΚ. ΕΤΩΝ!

 

Στις μέρες μας η  Ανθρωπότητα βιώνει το τέλος μιας πολύ σκοτεινής περιόδου, που άφησε να εξελιχθεί τα τελευταία τουλάχιστον 5.000 χρόνια και να περάσει σε μία νέα εποχή πιο φωτεινή, πιο Δίκαιη  πιο συλλογική. Πραγματικά, οι άνθρωποι σήμερα πασχίζουν να βγούνε από την λήθη και την ανυπαρξία τους, διότι βιώνουν  μέσα σε ένα περιβάλλον  δομημένο στο ψέμα, ζώντας την ψευδαίσθηση ως αλήθεια τους.
 

Η  μετάβαση αυτή, είναι επίπονη γεμάτη εμπόδια και απαιτεί  την ένωση όλων των ανθρώπων και των ενεργειών τους σε ένα κοινό στόχο και σκοπό  για την  ίδια τους την επιβίωση  και την συνέχιση του Ανθρώπινου Γένους στον πλανήτη. Οι άνθρωποι, ομόνοα να σταματήσουν  την καταπτωτική πορεία που έχουν πάρει χωρίς όριο έως αφανισμού και να αναζητήσουν την αλήθεια για την ανέλιξη τους που είναι και ο μοναδικός τους  προορισμός, απαξιώνοντας οτιδήποτε τους κρατά δέσμιους και  να απελευθερωθούν από τον ζυγό μιας παγκόσμιας δυναστείας που εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς.

Ιδιαίτερα τα τελευταία 2.000 χρόνια όλα στον πλανήτη μας είναι στημένα  επάνω σε ψεύτικα μοντέλα που καμία σχέση δεν έχουν με την φύση και φυσιολογία των ανθρώπων, όμως παρόλα αυτά έχουν επιβληθεί σταδιακά και έχουν γίνει τρόπος ζωής.

Μοντέλα πολιτικά, στρατιωτικά, θρησκευτικά, οικονομικά και δη επιστημονικά μοντέλα που δεν βασίζονται σε καμία αποδεικτική διεργασία και παρόλα αυτά εγκαθίστανται στα κράτη, ταλανίζουν την ανθρωπότητα καταστρέφουν το αξιακό περιβάλλον και  προκαλούν  χάος στις ανθρώπινες κοινωνίες.

Βεβαίως το κάθε ψέμα είναι περιορισμένο χρονικά, είτε συντηρείται να αντέχει για μικρότερο ή μεγαλύτερο διάστημα, το σίγουρο είναι ότι έχει ημερομηνία λήξης.

Έρχεται πάντα, από πάντα, ο δίκαιος καιρός,  που η αλήθεια η οποία  είναι αέναη,  αιώνια, θα λάμψει εκτυφλωτικά, ρίχνοντας άπλετο φως στα σκοτεινά σημεία,   φανερώνoτας το πραγματικό, το αληθινό, το υπαρκτό και θα κατακάψει  κάθε ψεύδος.

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα αποδειχθεί πως οι άνθρωποι,  έχουν μόνον ανέλιξη ή κατέλιξη  αναλόγως των επιλογών τους και  πάντα  με την ελεύθερη τους βούληση και ποτέ, μα ποτέ δεν εξελίσσονται,  όπως ψευδώς  διδάσκουν σε όλα τα πανεπιστήμια του πλανήτη. Η εξέλιξη συναντάται μόνο στα άλλα 6 δημιουργήματα, τα ζώα, τα φυτά, τα ψάρια, τα  πτηνά, τα έντομα, τα ερπετά και όχι στο 7Ο Δημιούργημα  της Δημιουργίας τον Άνθρωπο.

Θεωρήματα λοιπόν και Επιστημονικές μελέτες που μόνο ως   επιστημονικές δεν λογίζονται παρά προσβάλλουν τις ίδιες τις Επιστήμες που οι τεράστιοι πρόγονοί μας ανέδειξαν και διέδωσαν στα πέρατα της γης,  διδάσκουν λοιπόν ότι ο Άνθρωπός το τέλειο Δημιούργημα, το Διαμάντι  της Δημιουργίας κατ’ εικόνα  και ομοίωση των Θεών Δημιουργών του  έχει  προπάτορα  του ένα υβρίδιο που δεν είναι καν δημιούργημα, τον πίθηκο.

-Και κάπως έτσι καταρρέει το αφήγημα του Δαρβίνου περί εξέλιξης του ανθρώπινου γένους.

ΣΙΒΗΡΙΑ 1969

Στο Κεμέροβο της Ρωσίας  μια περιοχή πλούσια σε άνθρακα και συγκεκριμένα σε ένα χωριό το Ρζάβτσικ,  κάποια  μέρα του  έτους 1969  ένα σπάνιο εύρημα μοναδικής Ιστορικής αξίας  άλλαξε για πάντα την  θεώρηση που διέδιδε η Επιστημονική Κοινότητα  έως εκείνη την δεδομένη στιγμή για την καταγωγή του Ανθρώπου.

 

 

Στα 70 μέτρα βάθος στο ανθρακωρυχείο του χωριού Ρζάβτσικ, έξι ανθρακωρύχοι έπεσαν επάνω σε μια τρομερή ανακάλυψη, βρήκαν μια μαρμάρινη σαρκοφάγο. Το νέο διαδόθηκε σαν αστραπή και στον επικεφαλής και τους άλλους εργάτες όπου όλοι μαζί εργάστηκαν για να μεταφέρουν  την μαρμάρινή σαρκοφάγο στην επιφάνεια και να την ανοίξουν.  Γεμάτοι αγωνία και περιέργεια ανέμεναν να βρούνε  χρυσά νομίσματα, πολύτιμους λίθους και άλλα αντικείμενα αξίας.                                                  

Αυτό όμως που αντίκρυσαν τους άφησε όλους άφωνους από την έκπληξή και από το δέος που τους συνεπήρε.

Η σαρκοφάγος φιλοξενούσε το σώμα μιας εξαιρετικά όμορφης γυναίκας, σε άψογα διατηρημένη κατάσταση. Με τα μάτια της ανοιχτά  έχοντας μια μαγευτική απόχρωση του μπλε και με την  έκφραση ηρεμίας που είχε στο πρόσωπό της έδινε την εντύπωση ότι είχανε μπροστά τους μία νέα πανέμορφη  γυναίκα περίπου 25-30 ετών με ύψος 1,70-1,80 εκατοστών που είχε  ξαπλώσει για να ξεκουραστεί και όχι ένα νεκρό σώμα.

 

 

Ντυμένη με ένα διάφανο φόρεμα  με  όμορφα λουλούδια στα μανίκια που το μήκος του έφτανε  έως κάτω από τα γόνατα. Το δέρμα της ήταν  λευκό και τα χλομά ευαίσθητα χέρια της είχαν όμορφα  κοντά περιποιημένα νύχια. Τα μαλλιά της καστανά με μπούκλες κυμάτιζαν με χάρη στους ώμους της. Αυτό που αντίκρυζαν, ως να ήταν έργο τέχνης, ένα χάρμα οφθαλμών,  θύμιζε αρχαίο γλυπτό απαράμιλλης ομορφιάς. Ήταν σαν ένα ζωντανό άγαλμα. Υπήρχε δίπλα στο κεφάλι της ένα ορθογώνιο μεταλλικό κουτί που έμοιαζε με κινητό τηλέφωνο και η σαρκοφάγος περιείχε ένα μυστηριώδες ρόζ-μπλέ υγρό που ήταν βυθισμένο μέσα το σώμα της γυναίκας.

 

 

Από εκείνη την στιγμή και έπειτα συνέβησαν πολλά γεγονότα με τραγικά για κάποιους ανθρώπους αποτελέσματα.

Αντιλαμβάνεστε ότι όταν  ειδοποιήθηκαν οι Αρχές για το μοναδικό αυτό εύρημα κινητοποιήθηκε ταχύτατα ο κρατικός μηχανισμός, στέλνοντας ένα ελικόπτερο να παραλάβει την σαρκοφάγο ώστε  να προβούν στις απαιτούμενες εργαστηριακές μελέτες.

Όταν το ελικόπτερο έφτασε στην περιοχή, αντιλήφθηκαν ότι το εύρημα ήταν πάρα πολύ βαρύ για να το σηκώσουν. Εξετάζοντας τις επικρατούσες συνθήκες αποφάσισαν να αδειάσουν σε ένα  άλλο δοχείο το ροζ υγρό που περιείχε η σαρκοφάγος  και να τα μεταφέρουν  ξεχωριστά. Αυτό που συνέβη σε λίγα λεπτά της ώρας μετά την αφαίρεση του υγρού δεν έχει προηγούμενο.

 

 

Το πτώμα σκοτείνιασε και άρχισε να χάνει τα αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά  του. Χωρίς καμία καθυστέρηση  έχυσαν ξανά το υγρό  στην θέση του και μέσα  σε 1’ λεπτό άρχισε να εμφανίζεται ξανά το ροδαλό χρώμα στα μάγουλα και ολόκληρο το σώμα απέκτησε  την αρχική του ζωντανή όψη. Ένα πραγματικά εντυπωσιακό υγρό με  μυστηριώδη ιδιότητες στην σύνθεσή του.  Και δεν είναι το μόνο  περίεργο που συνέβη με αυτό το υγρό, ένας από τους ανθρακορύχους μην μπορώντας να αντισταθεί και γεμάτος περιέργεια, , βούτηξε το ένα του δάχτυλο στο ροζ-μπλε υγρό και το δοκίμασε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα σταδιακά να αρχίσει να χάνει τα λογικά του ώσπου μετά από μια εβδομάδα τον βρήκαν νεκρό από το σιβηρικό κρύο, παγωμένος στα σκαλοπάτια του σπιτιού του, καθώς δεν μπορούσε να βρει το σπίτι του.

Τελικά στάλθηκε ένα μεγαλύτερο ελικόπτερο και η σαρκοφάγος μεταφέρθηκε.

 

 

Πέντε ημέρες μετά την ανακάλυψη ένας ηλικιωμένος Καθηγητής από το Νοβοσιμπίρσκ έφτασε στο Ρζάβτσικ και έδωσε γεμάτος ενθουσιασμό μια διάλεξη σε μία λέσχη του χωριού  και μοιράστηκε μαζί τους  τα προκαταρκτικά ευρήματα από εργαστηριακές μελέτες της πρόσφατης ανακάλυψης. 

 

 

Σύμφωνα με τον καθηγητή η ηλικία ταφής υπολογίστηκε σε τουλάχιστον 800 εκατομμύρια χρόνια

 


Η γυναίκα αυτή και συγκεκριμένα η Πριγκίπισσα Τισούλ όπως αναγράφεται στην σαρκοφάγο ενταφιάστηκε κατά την Καρβονοφόρο περίοδο της Παλαιοζωικής Εποχής, πολύ πριν την εμφάνιση  των δεινοσαύρων και τον σχηματισμό άνθρακα στον πλανήτη. Με μια αποφασιστική δήλωση ο καθηγητής διακήρυξε με τόλμη: «Σήμερα δεν διαφέρουμε από τους προγόνους μας πριν 800 εκατομμύρια χρόνια!.  Δεν υπήρξε εξέλιξη.

Ο πολιτισμός στον οποίο ανήκε η Πριγκίπισσα Τισούλ ξεπερνά κάθε τρέχουσα γνώση.


Το ύφασμα που χρησιμοποιήθηκε για το φόρεμα της Πριγκίπισσας δεν μπορεί να αναλυθεί επιστημονικά. Η ανθρωπότητα εξήγησαν, ότι δεν έχει ακόμη αναπτύξει την τεχνολογία που απαιτείται για την παραγωγή ενός τέτοιου υλικού και η σύνθεση του ροζ-μπλέ υγρού παραμένει άλυτο μυστήριο.

Σε αυτό το σημείο θα ανοίξουμε μία παρένθεση κάνοντας  έναν σχολιασμό βάση αποδεικτικής διεργασίας για να έχουμε μία δικαιότερη θέση των πιο πάνω λεγομένων του καθηγητή. Συμφωνούμε σαφώς στην ραδιοχρονολόγηση που ισχύει 100%  για την ηλικία   του ευρήματος όμως για το ότι δεν έχουμε ακόμη αναπτύξει την τεχνολογία για το υλικό  είναι μια δήλωση που χρίζει και αμφισβήτησης όχι προς το πρόσωπο του κ.  καθηγητή αλλά ως  προς την ανάπτυξη των τεχνολογιών που μπορεί να είναι κρυμμένες από την ανθρωπότητα σήμερα αλλά να τις είχαμε στο παρελθόν καθώς άλυτο μυστήριο στις μέρες μας   είναι και η τεχνολογία του υλικού  που κατασκεύαζαν οι σπαρτιάτες τις ασπίδες τους  όπως άλυτο μυστήριο είναι και η τεχνολογία των ναών που αντέχουν και στέκονται χιλιάδες χρόνια χωρίς να έχουν θέμελα. Άλυτο μυστήριο στις μέρες μας είναι και η τεράστια αλχημιστική των προγόνων μας  που δούλευαν το Μάρμαρο ένα πολύ σκληρό πέτρωμα δημιουργώντας αριστουργήματα με κάθε λεπτομέρεια, 



και πολλές ακόμη τεχνολογίες που σήμερα λόγω της κατάπτωσης των  ανθρώπων δε μπορούν να τις αναπτύξουν όμως τις είχαν στο παρελθόν.

Ο Καθηγητής υποστήριξε ότι αυτό το καλυμμένο με σκουριά εύρημα έφερε επανάσταση στην κατανόηση μας για την Ιστορία και ότι στο εγγύς μέλλον, οι Σοβιετικοί θα τα δημοσιεύσουν.

Όχι μόνο δεν έχουν δημοσιεύσει τίποτα για την αρχαιότατη πρόγονό μας ηλικίας τουλάχιστον 800 εκ. ετών αλλά έκαναν τα πάντα για να θάψουν την τεράστια αυτή είδηση για να μην μάθουν τίποτα οι άνθρωποι.

Πληθαίνουν οι ισχυρισμοί ότι στελέχη της KGB, κατέβηκαν στο χωριό, σβήνοντας σχολαστικά κάθε ίχνος αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με την σαρκοφάγο.                                                                          

Τέτοιες ενέργειες έχουν οδηγήσει σε υποψίες μεταξύ πολλών ότι οι Αρχές αποκρύπτουν την ανακάλυψη καθώς κατακρημνίζεται όχι μόνο η θεωρία της εξέλιξης του Δαρβίνου που θέλει τον άνθρωπο να προέρχεται από τον πίθηκο που εξελίχθηκε μέσα στα χρόνια (αλλά οι άλλοι υποτίθεται συγγενείς παρέμειναν πίθηκοι) και ότι ο αρχικός άνθρωπος ζούσε σε ημιάγρια κατάσταση μέσα σε σπηλιές, (σε αυτό το σημείο θα ανοίξουμε άλλη μια παρένθεση για να αναδείξουμε δύο βασικά σημεία με αποδεικτική διεργασία: α) Η απόκρυψη των χρονικών, από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα για ευρήματα που αναδεικνύουν αρχαίους προηγμένους πολιτισμούς παρότι τα ίδια τα ευρήματα το μαρτυρούν όμως δεν παίρνουν παγκόσμια ξεκάθαρη θέση. β) Όλες οι αρχαιολογικές  ανασκαφές  στον πλανήτη τοποθετούν τους ανθρώπους μέσα σε παλάτια, σε  Βασίλεια, σε δομημένες με αρχιτεκτονική πόλεις με θέατρα, βιβλιοθήκες, συστήματα υδραγώγησης των πόλεων, αποχετευτικά συστήματα και διάφορους μηχανισμούς που με τις ελλιπείς γνώσεις του σήμερα δεν μπορούν να αναλυθούν. Οι άνθρωποι δεν ξεκίνησαν την ζωή τους με την έλευσή τους στον πλανήτη αυτόν ζώντας σε σπηλιές.  Αυτό συνέβη  πολύ αργότερα κατόπιν  καταστροφικών  γεγονότων,  που οι ίδιοι οι άνθρωποι προκάλεσαν στον πλανήτη κατά την  πάροδο του χρόνου μέσα από προδοσίες που έκαναν της ίδιας της Πατρώας ουσίας τους, γεγονός που  θα σας αποδειχτεί στο τέλος του άρθρου.)

Επίσης,  με την σπουδαία αυτή ανακάλυψη θα κατακρημνιστεί το παγκόσμιο κέντρο επικυριαρχίας στους ανθρώπους της Γης που δεν είναι άλλο από το ένα και μοναδικό Ιερατείο στον πλανήτη παίρνοντας μαζί του και  όλα του τα δόγματα που έχει κατασκευάσει τα τελευταία 2.000 χιλιάδες χρόνια κατά την εποχή των Ιχθύων, σε θρησκευτικό -πολιτικό -οικονομικό- κοινωνικό επίπεδο θέλοντας να καταστρέψει το τέλειο δημιούργημα τον Άνθρωπο και το περιβάλλον του. Δεν είναι καθόλου τυχαίες σήμερα, διότι τύχη δεν υπάρχει, οι μεθοδευμένες καταστροφικές ενέργειες όπως η  έκχυση  δηλητηρίων  στον υδροφόρο ορίζοντα, τα δηλητηριώδη αέρια στον  ουρανό οι καταστροφικές πυρκαγιές στην Γαία Δήμητρα, και όλος αυτός ο βιασμός που εκτελείται και που στις μέρες το βάφτισαν κλιματική αλλαγή, συμβάλει στον αφανισμό του φυσικού περιβάλλοντος του πλανήτη και κατ’ επέκταση κάθε έμβιου όντος επάνω του. Ούτε τυχαία είναι η πολυδιαφημισμένη 4η Βιομηχανική επανάσταση (Grate Reset) της μεγάλης επανεκκίνησης που κράζουν παντού οι μαριονέτες του Ιερατείου, είτε πολιτικές μαριονέτες είτε οιμαριονέτες τεχνοκράτες είτε όποιος άλλος από τον οχετό της ΝΤΠ  όπου θέλουν μάλιστα να ψηφιοποιήσουν τα πάντα για να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και των πόρων του πλούτου στον πλανήτη αλλά και των ανθρώπων. Γι’ αυτό προωθούν τον μετάνθρωπο όπως έχουν ονομάσει τον μεταλλαγμένο άνθρωπο, που, επί της ουσίας θέλουν να παρέμβουν στο γονιδίωμα των ανθρώπων και να τροποποιήσουν  την τεράστια Δημιουργία τους με τις άπειρες δυνάμεις και δυνατότητες που έχουν από τους Θεούς Δημιουργούς τους και να τους μετατρέψουν  σε μια ρομποτική μηχανή γιατί αλλιώς δεν μπορούν να τους ελέγξουν. Τόσο τεράστιοι είναι οι άνθρωποι αλλά δεν το θυμούνται.. τουλάχιστον ακόμη!.

Και αυτό το δόλιο σατανικό σχέδιο, την απόλυτη αυτή κατάπτωση, την ονομάζουν αυτόκλητα πάντα ως την μεγαλύτερη τεχνοτροπική και όχι τεχνολογική, εξέλιξη. Διότι Τεχνολογία είναι η τέχνη του Λόγου η Τέχνη του Νου που ούτε Νου  έχουν ούτε Λόγο έχουν. Δεν  μπορούν να δημιουργήσουν τίποτα  απολύτως διότι είναι έκπτωτοι από την Δημιουργία τους. Μόνο να κλέψουν από την Δημιουργία και τα δημιουργήματα ανθρώπους και να καταστρέψουν μπορούν  και αυτό ακριβώς κάνουν.

Συνεχίζουμε την αναφορά μας στο θέμα του άρθρου.

Αναρωτιέστε  γιατί δεν έχετε ακούσει τίποτα για το μοναδικό αυτό εύρημα που φέρνει τα πάνω-κάτω, σιγή ιχθύος από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα;

Λοιπόν,  για την ανακάλυψη του αρχαίου αυτού ανθρώπου , δόθηκαν εντολές να σταλεί κλιμάκιο στο χωριό και να συλλέξει από όλα τα κτίρια και τα σπίτια όσα δημοσιεύματα υπήρχαν σχετικά με την σαρκοφάγο, όπως και έκαναν . Μάλιστα ένας μικροερευνητής είχε γράψει  άρθρο για το θέμα αυτό στην τοπική εφημερίδα  και είχε στείλει και αρκετές επιστολές σε ορισμένα μέλη της κυβερνητικής κεντρικής επιτροπής ζητώντας να μάθει την πορεία της έρευνας  και των εργαστηριακών μελετών, και γιατί τόσους μήνες δεν είχαν ακούσει κάτι για το τόσο σοβαρό εύρημα από την Επιστημονική Κοινότητα.

Λίγο μετά τις επιστολές ο άνθρωπος αυτός συναντήθηκε με τον θάνατο. Αιτία θανάτου είπαν, καρδιακή ανεπάρκεια. 'Ολοι οι μάρτυρες που είχαν ανακριθεί για ώρες τον πρώτο καιρό του ευρήματος και έιχαν αυστηρή οδηγία να μην δίνουν κανμία πληροφορία για το εύρημα μέσα σε έναν χρόνο από την ανακάλυψη πέθαναν όλοι από αυτοκινητιστικά δυστυχήματα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Εώς σήμερα το θέμα αυτό είναι καλά φυλαγμένο στα χρονοντούλαπα της ιστορίας…
Όμως…… όπως προείπαμε το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ημερομηνία λήξης. Οσο και να προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια δεν μπορούν να την σταματήσουν όταν είναι οι ώρες να εμφανιστεί. Απόδειξη για άλλη μια φορά είναι το ίδιο το εύρημα που έρχεται στην επιφάνεια μετά από 800 εκ. χρόνια να γκρεμίσει ότι ψεύτικο έχουν χτίσει 2.000 χρόνια, ένα μικρό χρονικό για τον Άπειρο Άχρονο Χρόνο..

Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ένας από τους 12 ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ της ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  των ΑΛΦΑ και του ΩΜΕΓΑ κατά κόσμο DNΑ των Ανθρώπων,  και μέρος της ολικής μαθηματικής εξίσωσης του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ του ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ . Οι Αρ(Υ)θμοί- Ρυθμοί των ΑΛΦΑ δεν κάνουν ποτέ λάθος οι ανόητοι αποστάτες δεν ξέρουν αριθμητική. Όπως επίσης ότι βρίσκονται μέσα στον χώρο της Δημιουργίας και τους Νόμους Ορκους της.  

Το ζήτημα είναι των ίδιων των ανθρώπων, να αφυπνιστούν, να ξυπνήσουν από τον λήθαργο να ορθώσουν το ανάστημά τους και να πολεμήσουν με νόηση ώστε να διαχειριστούν οι ίδιοι όλα τα Δίκαια και δικά τους γιατί τους ανήκουν. Είναι Κληροδοτήματα τους όλα, δοσμένα από τους Θεούς δημιουργούς για τα παιδιά τους Ανθρώπους της ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

Η ΒΟΗ ΘΕΙΑ στον χρόνο και χώρο μας είναι και πάλι εδώ να μας προστατέψει ενεργοποιώντας με την γνώση το υπερόπλο των ανθρώπων που είναι ο ίδιος ο Νους τους.

Ωρίμασε ο καιρός να ενθυμηθούμε και πάλι τον Πρωταρχικό Ανθρωπο της Δημιουργίας και μοναδική Θεία Μήτρα που Γέννησε το Ανθρώπινο Γένος. Να ενθυμηθούμε την τεράστια δημιουργία μας και πόσο ψηλά είμασταν στην Δημιουργική Ιεραρχία αλλά να ενθυμηθούμε και γιατί εκπέσαμε. Ώστε να επανορθώσουμε και να ξαναπάρουμε την οντολογική μας θέση.

ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ  Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ  Η ΚΟΡΗ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΟΑΔΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΟ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ



https://www.aitherikigrafi.gr/persefoni

 

Επιμέλεια Σύνταξη Πελαγία Πεκλάρη.

Οι φωτογραφίες δεν σχετίζονται με το πραγματικό εύρημα


ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια